Gode tilbud

CD Indspilning

CD Indspilning kan købes til en enkelt person eller til flere og er et godt tilbud til jer som enten ønsker selv at indspille, eller med vennerne. Et super sjovt event til en vennegruppe eller solist!

Priser fra: 1.195,-

Læs mere

Sangundervisning

Sangundervisning er et godt tilbud til dig som ønsker et give en god gave til en god ven eller en veninde som elsker at synge. I undervises af professionel producer med 15 års erfaring.

Priser fra: 350,-

Læs mere

Party Pole

Party Pole er den perfekte gave, hvis du ønsker at give din ven eller veninde mulighed for at holde et brag af en fest med diskolys og fede lyseffekter. Perfekt feststemning til festen!

Priser fra: 495,-

Læs mere

Gode tilbud

Find de bedste tilbud her!

En af dine venner har fødselsdag og det handler om at finde den perfekte gave! Vi har samlet en række gode tilbud til dig her på siden, som kan gøre festen lidt sjovere. Uanset hvilken former for gaver du har brug for til din ven eller veninde, arbejde vi hele tiden for at finde de bedste tilbud til dig. Vi ønsker alle en super god fødselsdagsfest! Har du forslag til andre tilbud vi kunne have på siden, er du også meget velkommen til at kontakte os med idéer og inspiration, så vi hele tiden har de bedste tilbud samlet til dig lige her på siden! Vi arbejder hele tiden for at finde de skarpeste og bedst tilbud til dig som har brug for en sjov og spændende fødselsdagsgave til en du holder af. Gode tilbud handler dels om pris, men også dels om kvaliteten af produktet. Derfor er det begge disse faktorer som er afgørende når vi vælger vores gode tilbud til dig. Vi udvælger kun nogle få gode tilbud, så der vil ikke være lange lister over flere forskellige gode tilbud, men primært fokus på de gode tilbud vi finder mest relevante for dig som har brug for gode tilbud til fødselaren som ellers virker til at have alt!

Fødselsdagsgave video