Sjove gaver

CD Indspilning

Skriv jeres helt egen sang på en kendt melodi og indspil sangen i professionelt lydstudie! Vi har mere end 10 års erfaring i indspilning af cover numre! I vores lydstudie får I den helt rette hjælp!

Priser fra: 1.195,-

Læs mere

Rock-amok

Rock-amok er en af de sjove gaver som kan være spændende at prøve hvis man et et hold piger eller drenge. Rock-amok er primært en aktivitet som er egnet som en sjov gave når man er flere.

Priser fra: 3.295,-

Læs mere

Disco dans

Disco dans er en super sjov gave til veninde fødselsdagenden. Disco dans er en sjov gave hvis man er et par stykker som skal ud og have en sjov aften. Perfekt til en venindeflok!

Priser fra: 2.195,-

Læs mere

Sjove gaver

Find sjove gaver her på siden!

For fødselaren, der måske har alt, kan sjove gaver til en fødselsdag være med til at gøre festen endnu sjovere! Sjove gaver kan enten være små sjove gaver eller seriøst sjove gaver, hvis formål er at medvirke til at skabe en sjov og spændende fødselsdagsfest. En af de nye trends er, at en vennegruppe fx skriver en sang til fødselaren og indspiller den i professionelt lydstudie. Fødselaren får så indspilningen af sangen på sin fødselsdag, som en super personlige og sjov fødselsdagshilsen! Kun fantasien sætter grænser, og hjemmelavede sjove gaver kan være lige så værdifuld som en gave købt i en butik. Når man vil give en gave, kan det være en god idé at give en personlig gave med udgangspunkt i fødselaren. Det er vigtigt at finde nogle sjove gaver som kan være med til at skabe en god feststemning til fødselsdagen. Hvis du har en idé til sjove gaver, er du også meget velkommen til at rette henvendelse til os. Vi arbejder hele tiden for at finde nye sjove og spændende gaver til vores side, og ønsker alle en sjov og gode fødselsdag og håber I får en super fantastisk dag med jeres venner.

Fødselsdagsgave video