Gaveidéer

CD Indspilning

CD Indspilning er en sjov gaveidé til fødselaren, som godt kan lide at synge eller som har lyst til at prøve at blive sangstjerne for en dag i et professionelt lydstudie vejledt af producer.

Priser fra: 1.195,-

Læs mere

Sangundervisning

Hvis fødselaren elsker at synge sange, så vil et gavekort til sangundervisning helt sikkert være den perfekte gaveidé til fødselaren! Vi giver de professionelle værktøjer til dig!

Priser fra: 350,-

Læs mere

Party Pole

Party Pole er en perfekt gaveidé til fødselaren, som elsker at feste med venner og veninder! Du kan give et gavekort til Party Pole, som er et mobildiskotek, hvor man selv er DJ.

Priser fra: 495,-

Læs mere

Rock-amok

Rock-amok er et super sjovt arrangement og specielt velegnet til fester, hvor man vil lave en sjov aktivitet med sine venner eller veninder. Rock-amok er en sjov gaveidé til vennerne!

Priser fra: 3.295,-

Læs mere

Disco dans

I Disco dans har du en mulighed for at give en gave, som kan deles og bruges af hele venindegruppen. Vil du give din veninde en oplevelse, som I kan opleve sammen.

Priser fra: 2.195,-

Læs mere

Gaveidéer

Find sjove gaveidéer til fødselaren!

Leder du efter gaveidéer til en fødselsdag? Vi har samlet en række forskellige gaveidéer til oplevelsesgaver til fødselaren! I disse år er det blevet meget populært at købe gavekort og oplevelsesgaver og at bruge disse som gaveidéer til fødselaren. Der er også nogle, som vælger at købe oplevelsesgaver for hele familien eller vennegruppen og bruge disse som gaveidé. Det kan fx være en rejse eller en oplevelse, hvor alle vennerne eller familien alle skal være med til den valgte oplevelse! Der er mange forskellige idéer til hvordan man finder de bedste gaveidéer. Vi har forsøgt at samle nogle af de mest spændende gaveidéer for jer som ønsker at give en anderledes og spændende gave til fødselaren. Har du selv idéer til andreledes og spændende gaver, er du meget velkommen til at kontakte os med dine gaveidéer og komme med forslag til hvad man kan give i gave til fødselaren der eller måske virker til at have alt! Du kan også finde gaveidéer her på siden som måske er lidt anderledes end det man måske normalt ser i butikkerne. Vi håber I bliver inspireret af vores tilbud.

Fødselsdagsgave video