Gave til hende

CD Indspilning

CD Indspilning er er sjovt arrangement, uanset om du kommer som solist eller kommer som en gruppe! CD Indspilning foregår i top professionelt lydstudie under ledsagelse af producer!

Priser fra: 1.195,-

Læs mere

Sangundervisning

Elsker fødselaren virkelig at synge, så er en sangundervisningstime i professionelt lydstudie den perfekte gave til hende, der ellers har alt. Der er mulighed for at få gavekort til flere lektioner.

Priser fra: 350,-

Læs mere

Disco dans

Disco dans er en sjov aktivitet, som egner sig bedst til en gruppe på mere end 4 personer. Gavekortet egner sig derfor bedst til fødselaren, hvis du ønsker at give en sjov oplevelse!

Priser fra: 2.195,-

Læs mere

Gave til hende

Find den perfekte gave til hende!

Er du ved at finde den perfekte gave til hende, der ellers har alt? Her på siden har vi samlet nogle forskellige gaveidéer. Det er blevet specielt populært at købe sjove oplevelsesgaver i disse år. Det er muligt at finde en oplevelsesgave til hende, der har fødselsdag, som tager udgangspunkt i fødselaren, men i de seneste år er det også blevet meget populært at give en gave til hende, som er tiltænkt både hende og hendes venner. En gave til hende kan fx være en ferie, hvor alle veninder er med! Der er mange muligheder når man skal vælge en gave til hende. Vi harforsøgt at samle nogle spændende og anderledes idéer end det man måske ser til hverdag. Her på siden kan du finde sjove og anderledes gaver til hende end det du finder i butikkerne. I er også meget velkomne til at skrive til os hvis I har en idé til hvad man kunne give til hende der måske eller virker til at have alt. Samtidig er I også velkomne til at skrive hvis I generelt har gode idéer eller forslag som I ønsker at dele med os. Vi håber I finder den perfekte gave til hender der eller har alt, og ønsker alle en god fødselsdag.

Fødselsdagsgave video