Gave til ham

CD Indspilning

Når du laver CD Indspilning, har du mulighed for at indspille 1-3 cover numre i et professionelt lydstudie. Der er enten mulighed for at lave indspilning solo eller sammen med venner.

Priser fra: 1.195,-

Læs mere

Party Pole

Party Pole er den perfekte gave til ham, der ellers har alt og elsker at feste. Party Pole er et mobildiskotek, som kan lejes til fester. Nu har du muligheden for at få et gavekort til Party Pole.

Priser fra: 495,-

Læs mere

Rock-amok

Rock-amok er en sjov gave til ham, der har lyst til at rocke amok på trommer og andre percussion instrumenter med sine venner! Et sjovt og underholdende arrangement til en herretur!

Priser fra: 3.295,-

Læs mere

Gave til ham

Find den perfekte gave til ham!

Leder du efter den perfekte gave til ham? Vi har samlet en række bud på, hvordan du kan finde den perfekte gave til ham, der har alt. I dag er der mange, som foretrækker oplevelsesgaver og gavekort, når der skal findes en gave til fødselaren. Den perfekte gave til ham, der ellers har alt, kan derfor nemt være en oplevelsesgave, hvor hele familien eller en vennekreds bliver inddraget i selve oplevelsen, så gaven til ham både bliver for ham og alle i enten hans familie eller hans vennegruppe! Det kan måske nogle gange være en udfordring at finde en gave til ham der ellers har alt, men vi har forsøgt at finde nogle af de aktiviteter som man ellers ikke normalt ser til hverdag. På den måde har vi anderledes og spændende idéer til en fødselsdagsgave, som man måske ikke lige har mulighed for at finde i en butik. Vi håber vores idéer vil virke som inspiration når I skal ud og finde en fødselsdagsgave til ham der ellers har alt. Samtidig er I også meget velkomne til at komme med gode idéer til andre gaver til os hvis I har nogle sjove og anderledes gaveidéer er i meget velkomne til at dele.

Fødselsdagsgave video