Trylleshow

Trylleshow

Giv et super underholdende trylleshow i fødselsdagsgave, oplev hvordan fødselsdagsbarnet lyser op af glæde, og han/hun vil sidde forbløffet over et trylleshow i verdensklasse. Gaven vil være til gavn for hele veninde-/vennegruppen. Alle vil blive underholdt med professionelt trylleri og entertainment på utrolig højt plan. I vil blive involveret i selve showet, især fødselsdagsbarnet vil få ekstra fokus, når han/hun bliver forført gang på gang med Close-up trylleri i form af korttricks m.m.

 

Info Sådan foregår det

Et trylleshow vil være en sikker vinder hos fødselsdagsbarnet og ikke mindst for hele fødselsdagsfesten. Der er også mulighed for at lære at trylle selv.

  • Velkomst
  • Trylleri og entertainment
  • Ekstra fokus på fødselsdagsbarn

Samarbejde Samarbejde

For at give den bedste oplevelse af fødselsdagsgaven, samarbejder vi med de dygtigste tryllekunstnere i branchen b.la. vinder af close-up magic (2006-2007).

Jeg kan kun tilslutte mig koret af begejstring: Du er i en klasse for sig. Du besidder nogle helt unikke fingerfærdigheder, og du formår at kombinere dem med et særligt talent for at underholde med en perfekt underspillet humor… Det fås ikke bedre. Jeg glæder mig allerede til vi ses næste gang.
Thumbs up

Thomas

Novozymes A/S

Tilbud Tilbud

Trylleshow

  • Sjovt arrangement
  • Professionel tryllekunstner
  • Involvering af fødselsdagsbarn
  • Trylleshowet varer 30-60 min

 

Kontakt os for tilbud

 

Trylleshow som oplevelsesgave

Giv et trylleshow i fødselsdagsgave og gør fødselaren glad. Trylleshowet kan også bookes til andre events som julefrokoster, polterabendener og andre arrangementer. Trylleshowet er ideelt til større arrangementer, men kan sagtens også ses af et mindre antal deltagere. Send en forespørgsel til vores samarbejdspartner og hør mere. Forespørgslen sendes gennem vores kontaktformular ovenfor.

 

Oplevelsesgaver - Oversigt

CD Indspilning

Sangundervisning

Live Scenen

Party Pole

Rock amok

Disco dans

Casino

Trylleshow

Bumperz

Lokumsræs

Sumobrydning

Sumobrydning

Mega Bordfodbold

 

Mega Bordfodbold

F16 Flysimulator

Paintball

Lasergame

Slotrace

Flyboard

Wakeboarding

Kitesurfing

Knock Off

Supsurf Polo

Golf Simulator

Knock Off

Gokart

Fægtning

Kør Porsche

Kør Porsche

Fisketur på båd

Paragliding

Segway

Skydesimulator

Klatring

Skydning

Stuntmand

Waterball