Rib sejlads

Rib sejlads

Rib sejlads kan ikke beskrives med ord, oplevelsesgaven er derfor et ”must try” og byder på fuld fart fremad med 100 km/t, de 600 HK fyrer modtageren af sted over vandets overflade. Ombord på Rib-båden kan sidde maks. 12 personer og gaven inkluderer derfor at modtageren kan tage flere venner/veninder med på båden. Sammen vil de opleve hæsblæsende underholdning og få minder for livet. På Rib-båden vil være en kaptajn som sørger for at I kommer sikkert frem og tilbage.

 

Info Sådan foregår det

Giv en fødselar eller anden heldig sjæl sit livs oplevelse med Rib sejlads. Der vil være redningsveste til alle ombord på båden. Leje af vindjakker kan tilkøbes for 29 kr.

  • Instruktioner af kaptajn
  • Uddeling af sikkerhedsudstyr
  • Rib sejlads i fuld fart

Samarbejde Samarbejde

For at give jer et fantastisk teambuilding event, sørger vi for at arbejde sammen med de førende og mest kompetente udbydere af Rib-både.

Tak for en fantastisk tur på Øresund igår. Jeg har ikke fisket siden jeg gik på fritidshjem og det gik lige i hjertet. :-)
Thumbs up

Winnie

Fisketur

Tilbud Tilbud

Rib Sejlads

  • Egen kaptejn
  • Rib sejlads
  • Op til 12 deltagere
  • 60 minutter

 

Priser fra inkl. moms: 4.000,-

 

Rib sejlads som oplevelsesgave

Med denne oplevelsesgave vil du kaste en person og hans/hendes venner ud i et særdeles tempofyldt event. Rib sejlads vil overstride de flestes grænser med hastigheder på 100 km/t + og masser af hop over bølger. Rib-båden kan rumme op til 12 personer og der er derfor rig mulighed for, at tage en god portion venner/veninder med under armen. Hvis I har forespørgsler, sendes de til vores samarbejdspartner via formularfeltet.

 

Oplevelsesgaver - Oversigt

CD Indspilning

Sangundervisning

Live Scenen

Party Pole

Rock amok

Disco dans

Casino

Trylleshow

Bumperz

Lokumsræs

Sumobrydning

Sumobrydning

Mega Bordfodbold

 

Mega Bordfodbold

F16 Flysimulator

Paintball

Lasergame

Slotrace

Flyboard

Wakeboarding

Kitesurfing

Knock Off

Supsurf Polo

Golf Simulator

Knock Off

Gokart

Fægtning

Kør Porsche

Kør Porsche

Fisketur på båd

Paragliding

Segway

Skydesimulator

Klatring

Skydning

Stuntmand

Waterball