Paragliding

Paragliding

Oplev Paragliding der med kontrollabel hastighed og i ca. 2 meters højde vil give modtageren af denne oplevelsesgave et morsomt adrenalinkick. Denne Paragliding prøvetur vil give masser af kildren i maven og en følelse i kroppen som sent vil blive glemt. Eventet vil udfordre jeres comfort zone, og modtagere vil helt sikkert få en tur der sent vil blive glemt. Under Paraglide flyvningerne, vil en professionel instruktør styre modtageren sikkert ned på jorden igen. Et sjovt event for en enkeltperson eller for en samlet gruppe.

 

Info Sådan foregår det

Giv en oplevelsesgave der med sikkerhed vil sætte gang i blodomløbet, imponer en heldig modtager med denne vilde Paragliding oplevelse.

  • Velkomst & instruktioner
  • Paragliding øvelser
  • Paragliding udspring

Samarbejde Samarbejde

I samarbejde med vores dygtige og erfarne Paraglide udbydere, sørges der for at modtageren af denne oplevelsesgave vil få en uforglemmelig oplevelse.

Tilbud Tilbud

Paragliding

  • Velkomst & instruktioner
  • Paragliding øvelser
  • Paragliding udspring
  • 7 timer

 

Priser fra inkl. moms: 1.000,-

 

Paragliding som oplevelsesgave

Paragliding giver en seriøst vild følelse i kroppen, det intense sus i maven vil gøre denne oplevelsesgave helt uforglemmelig. Modtageren vil kunne mærke hvordan det er at svæve over jorden og det siges at paragliding er det tættese man kan komme på følelsen af at svæve frit som en fugl. Paraglide eventet kan ligeledes bookes i forbindelse med polterabends, teambuilding events, fødselsdagsfester og andre underholdende arrangementer. Spørgsmål eller forespørgsler kan sendes til vores samarbejdspartner via formularfeltet ovenfor.

 

Oplevelsesgaver - Oversigt

CD Indspilning

Sangundervisning

Live Scenen

Party Pole

Rock amok

Disco dans

Casino

Trylleshow

Bumperz

Lokumsræs

Sumobrydning

Sumobrydning

Mega Bordfodbold

 

Mega Bordfodbold

F16 Flysimulator

Paintball

Lasergame

Slotrace

Flyboard

Wakeboarding

Kitesurfing

Knock Off

Supsurf Polo

Golf Simulator

Knock Off

Gokart

Fægtning

Kør Porsche

Kør Porsche

Fisketur på båd

Paragliding

Segway

Skydesimulator

Klatring

Skydning

Stuntmand

Waterball