F16 Flysimulator

F16 Flysimulator

Få din oplevelsesgave med F-16 Flysimulation husket som den ultimative gave. Fødselaren eller en anden heldig sjæl vil få chancen for at mærke følelsen af at flyve en F-16, I en meget realistisk F16 flysimulator. Oplevesen er så virkelighedstro som muligt og giver en individuel oplevelse uden sammenligning. Få et kick over denne vilde mulighed for at opleve en F16-flysimulator, den heldige modtager vil helt sikkert gå derfra med et kæmpe smil på læben. Hele herligheden er anbragt i en lastbil, så man skal tilmelde sig de åbne datoer.

 

Info Sådan foregår det

F-16 Flysimulator lastbilen kører rundt i landet og besøger kalendervis forskellige byer, oplevelsesgaven skal derfor bookes til de tilgængelige datoer af modtageren.

  • Bookning af tilgængelige datoer
  • Velkomst & instruktioner
  • Fly F-16 Flysimulator

Samarbejde Samarbejde

Vi samarbejder med de førende leverandører af F-16 Flysimulation for, at give den sjoveste og mest optimale oplevelse af dette arrangement.

Vi havde lejet Youfly's F16 truck til vores Åbent Hus arrangement.Vores gæster fik en fantastisk flyvende oplevelse i en virkelighedstro F16 simulator. Youfly's instruktører var meget kompetente og indlevende.Jeg vil klart anbefale andre at leje Youfly's F16 truck.
Thumbs up

Lars Gøtke

Åbent hus

Tilbud Tilbud

F16 Flysimulator

  • Vild oplevelse
  • Simulationsudstyr
  • Realistisk F-16 Flysimulation
  • 60 min.
  • 1 deltager

 

Samlet pris inkl. moms: 999,-

 

F16 Flysimulator oplevelsesgave

Giv en F-16 Flysimulation som oplevelsesgave, glæd modtageren med denne unikke mulighed for at prøve en virkelighedstro F-16 flyvetur. Underholdningsværdien er i top, når han/hun sidder i det konstruerede F-16 cockpit og ”flyver” derud af på den kæmpe multidimensionale skærm. Oplevelsesgaven byder på masser af sug i maven og en helt igennem vil følelse. Ved forespørgsler sendes de til vores samarbejdspartner via formularfeltet ovenfor.

 

Oplevelsesgaver - Oversigt

CD Indspilning

Sangundervisning

Live Scenen

Party Pole

Rock amok

Disco dans

Casino

Trylleshow

Bumperz

Lokumsræs

Sumobrydning

Sumobrydning

Mega Bordfodbold

 

Mega Bordfodbold

F16 Flysimulator

Paintball

Lasergame

Slotrace

Flyboard

Wakeboarding

Kitesurfing

Knock Off

Supsurf Polo

Golf Simulator

Knock Off

Gokart

Fægtning

Kør Porsche

Kør Porsche

Fisketur på båd

Paragliding

Segway

Skydesimulator

Klatring

Skydning

Stuntmand

Waterball